dinsdag 29 januari 2008

Sneupers bloggen

Veel communicatie over onderwerpen die interessant zijn voor de vereniging en onderzoekers die familie in de regio hebben, vindt plaats via email. De vele voordelen zijn bekend, maar het nadeel is dat veel informatie dan ook verborgen blijft voor mensen die ook best geinformeerd zouden willen worden. Daarom is als extra middel nu dit blog in het leven geroepen.

We willen kijken of dit toegevoegde waarde voor onze leden en volgers heeft.
Doel blijft wel om echte artikelen primair in ons kwartaalblad De Sneuper te plaatsen en dit medium met name voor kortere nieuwsberichten, vragen en oproepen te gebruiken. Uiteraard kunnen deze wel weer leiden tot publicatie in ons blad. De verenigingswebsite op http://www.angelfire.com/vt/sneuper zal ook gewoon blijven bestaan, als informatiemedium over de vereniging en archief van indexen, nieuws en links.
Reacties zijn uiteraard meer dan welkom. Kortom, vanaf nu zijn de Sneupers ook bloggers.
Update: Als dit het eerste blogartikel is dat u leest besef dan dat alle sinds januari 2008 gepubliceerde blogartikelen (per 1 mei 2010 al zo'n 280 stuks) inmiddels in de linkerkolom van deze webpagina onder de maanden en jaren binnen het Blogarchief aangeklikt kunnen worden! Ook alle andere elementen in de linkerkolom, zoals foto's, video's, powerpoint-presentaties en links kunt u aanklikken en bekijken!
U kunt wekelijks nieuwe berichten verwachten, dus kom regelmatig terug om te kijken of bookmark de URL http://sneuperdokkum.blogspot.com/
De wat ervarene webbezoekers kunnen ook de RSS Feed gebruiken of Volger worden (onderaan in linkerkolom) om automatische updates te ontvangen. Als u zelf een blog beheert kunt u onze blogfeed integreren, net zoals ik zelf doe onder het kopje Interessante blogs.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Nog een manier om elkaar te helpen met onderzoek. Goed idee!! Als er maar veel mensen komen sneupen.
grts eimert.

Unknown zei

Mocht er ooit een siemand zijn die ergens het volgende tegenkomt graag even melden:Johan Joost Smits, geboren Laubach am Wetterau (D)vermoedelijk 1769, dan graag een reactie. grts eimert.

erik meijer zei

Onderstaande uit genlias, ben benieuwd naar meer details omtrent hem.

groet, erik meijer

Bron Burgerlijke stand - Overlijden
Archieflocatie Gelders Archief
Algemeen Toegangnr: 0207
Inventarisnr: 5924
Gemeente: Buurmalsen
Soort akte: overlijden
Aktenummer: 12
Aangiftedatum: 30-05-1827
Overledene Johan Joost Schmit
Geslacht: M
Overlijdensdatum: 29-05-1827
Overlijdensplaats: Buurmalsen
Vader Nn Nn
Moeder Nn Nn
Partner Geijsbertje van Druten
Relatie: echtgenoot
Nadere informatie dooppl: -; oud 60 jaar; beroep overl.: miitair

Hans Zijlstra, blogger, sneuper, ondernemer zei

Mailt u ook even met ons verenigingsadres, dan kunnen we u in contact met de familie Smits brengen voor verdere info.